Hi! Ik ben Kirstin van Zijl

Als coach ondersteun ik professionals die zich teveel inhouden. Mensen die voelen dat ze meer te bieden hebben dan dat eruit komt. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in het werken met gemotiveerde en zoekende mensen zoals jij. Ik help je groeien naar een professional die wordt gezien en zelfverzekerd in de schoenen staat.

Hi! Ik ben Kirstin van Zijl

Als coach ondersteun ik professionals die teveel aan de zijlijn blijven staan. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in het werken met gevoelige en slimme mensen, zoals jij. Mensen die veel te bieden hebben maar dat niet altijd zichtbaar maken.  
Ik help je groeien naar een professional die wordt gezien en zelfverzekerd in de schoenen staat.

Kirstin van Zijl coach voor professionals in Haarlem

Objectief gezien heb je alles in huis maar ...

Voor sommigen lijkt het zo makkelijk om aan het stuur te staan, ruimte in te nemen en hun mening te geven. Ze lijken zich eenvoudig op hun gemak te voelen in nieuwe situaties en zijn snel in hun reacties. Voor jou is dat niet zo eenvoudig en ook voor mij was dat een klus. 

Jij wilt ook kunnen vertrouwen op je eigen grenzen en kwaliteiten. Je wilt stevig in je schoenen staan, zelfverzekerd en gewaardeerd voor je inzet. Zonder je warmte of je inlevingsvermogen te verliezen. Eerlijk en geloofwaardig. 

Je komt niet goed uit de verf

Eigenlijk is het heel logisch dat je als gevoelig en slim mens voelt dat je niet goed uit de verf komt. De combinatie tussen gevoelig en slim lijkt mooi maar kan behoorlijk ingewikkeld zijn. We gaan namelijk schipperen tussen wat we zelf willen en wat we aanvoelen dat de ander wil.

Het effect is vaak dat we ons inhouden, daardoor teveel aan de zijlijn blijven staan en het een klus vinden om onze mening en grenzen aan te geven. Ik weet uit ervaring hoe lastig dat is en dat het soms voelt alsof het niet anders kan. Mijn coaching helpt je zelfvertrouwen groeien en zorgt ervoor dat je met meer stevigheid en meer plezier werkt.

Tovenaar wilde ik worden

Maar tovenaars bestonden alleen in de fantasyboeken die ik verslond. Dus ben ik maar Bedrijfskunde gaan studeren.

Op mijn 21ste begon ik met werken als kwaliteitsadviseur voor 6 afdelingen en zo’n 200 medewerkers. Het bleek een politiek gevoelige plek te zijn en ik hield ternauwernood mijn hoofd boven water. Ik voelde me onzeker, durfde bijna niet de telefoon op te pakken en werkte keihard om iets bij te dragen. Ik voelde geen ruggensteun en was mij heel erg bewust van alle kritische ogen die keken naar wat ik wel of niet presteerde. 

Deze drie beginjaren zijn het fundament onder mijn werk nu. Ik ben me erdoor gaan verdiepen in alles wat te maken heeft met communicatie en met het ontwikkelen van stevigheid. In eerste instantie om mijn eigen vertrouwen te vergroten en vervolgens ook om het anderen te kunnen leren. Ik ontdekte NLP en mijn liefde voor het vak van mensen begeleiden. Daar leerde ik toveren met taal en over het werken met het onbewuste. Sinds 2002 ben ik zelfstandig coach en trainer. 

Kirstin van Zijl heeft meer dan 20 jaar ervaring in coaching van professionals. Haarlem
Zelfverzekerd, gezien en gewaardeerd om wat jij brengt

Groeien in zelfvertrouwen

Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar ervaring in coachen en het doorbreken van onbewuste blokkades.
Ik help je graag om:

  • gezien te worden als de professional die je van binnen al bent
  • je eigen grenzen te vertrouwen en te delen
  • stevig te staan en voor jezelf op te komen.

‘Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is het (her)vinden van mijn emoties geweest en die te durven tonen aan de buitenwereld. Vele coaches/begeleiders hebben goed werk geleverd maar geen van hen is het gelukt om dit bij mij te bereiken.’

Richard, manager klantorganisatie

Samenwerking

Samen met Leontine Kremers van Wijsgoed verzorg ik trainingen en workshops waarin paardencoaching altijd een plek heeft. We doen dit op open inschrijving en met teams in organisaties.
Mijn paard Wilskracht is mijn partner en leermeester in de paardencoaching .

Coaching voor professionals Haarlem

Coaching

Voel je je onzeker, overvraagd en onderschat in je werk?
Ontdek wat je tegenhoudt.

Meer over coaching

 

Teamcoaching

Groeien naar een team waarin je elkaar tot steun bent én stevig van mening kunt verschillen.

Meer over teamcoaching

Coaching voor professionals helpt je tot de kern komen
Beweging brengen door coaching met paarden

Paardenkracht

Vind de nieuwe beweging die jou echt dient. Ook als je niets met paarden hebt.

Meer over paardenkracht

Coaching voor professionals door een professional. Ik ben daarom aangesloten bij de Ethische Code Commissie van Phoenix en CRKBO-gecertificeerd trainer.
CRKBO docent
Deelnemer ethische code Phoenix